Goderafton i stugorna där hemma i Sverige,

Vi är två kvinnor i våra allra bästa år som kommer från västsvergie. Elisabeth Maria Julia Teolinda Wareborn och Karin Sofia Älverbrandt är våra fullständiga namn.

Just nu befinner vi oss i superlativens rike - Indien. Här kommer vi att spendera tre och en helv månad, men redan 36 dagar utav den tiden har redan passerat. Den har vi mestadels spenderat på ett barnhem i Vellatur, Andhra Pradesh (sydöstra Indien) där vi både hunnit med att rädda the rural people från svält och elände, upplevt den största naturkatastrof på 106 år samt fått in en fot i den indiska Show-Buissness-världen. Och mycket mycket mer. På månadag drar vi vidare på nya upptåg.

En gång i veckan publiceras några väl valda ord av Utrikeskorrespondet Älverbrandt i Marks Kommuns eminenta lokaltidning Markbadet. Det senaste numret kan du alltid läsa på http://markbladet.se/ Dock har det visat sig att detta inte är tillräckligt för att stilla folks nyfikenhet beträffande det enormt spännande äventyr vi är med om. 

Så, på allmän begäran, startar fröknarna Wareborn och Älverbrandt nu en blogg: vi kallar den kort och gott för indiatour.blogg.se Här kommer vi båda skriva lite då och då när andan faller på. Och så kommer vi även publicera artiklarna. 

Varmt välkomna till vårt galna liv. Nu ska vi sova, för nu är det natt. 

Såhär brukar vi se ut i vanliga fall.
Såhär ser Elisabeth ut nu. Såhär ser Karin ut nu.


Kommentarer
Postat av: Emile

You are magnificent in these clothes! I read your blog and now I shall really like joining you in India, maybe at the end of my studies. Take care of you there.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0